Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

I Still Know What You Did Last Summer

In jos

I Still Know What You Did Last Summer

Mesaj Scris de Ionuţţţ. la data de Mar Aug 06, 2013 12:28 am

Ştiu ce ai făcut astă-vară a fost unul dintre filmele horror responsabile pentru consacrarea genului în anii '90, scenaristul Kevin Williamson devenind proverbial prin operele sale violente şi ciudate. N-am uitat ce ai făcut astă-vară este o continuare a horrorului din 1997.
La numai un an după vara de coşmar în care nu făcuse decât să încerce să supravieţuiască seriei de asasinate căreia i-au căzut victime prietenii ei, Julie James (Jennifer Love Hewitt) se simte tot mai aproape de soarta lor dramatică.
Odată cu plecarea la facultate, la Boston, Julie speră să depăşească momentele tragice prin care trecuse, însă lucrurile au mers tot mai prost. Coşmarurilor foarte dese şi nesiguranţei în privinţa morţii torţionarului ei, căruia nu i se găsise cadavrul, li s-a adăugat şi deteriorarea rapidă a relaţiei ei cu Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.), iubitul ei din liceu. Lucrurile par să ia o întorsătură favorabilă când colega ei de cameră, Karla Wilson (Brandy), câştigă o vacanţă gratuită pentru patru persoane în Bahamas, de 4 iulie, la chiar un an de la începutul coşmarului trăit de Julie.
Celor două fete li se alătură Tyrell Martin (Mekhi Phifer), iubitul Karlei, şi Will Benson (Matthew Settle), un coleg invitat după ce Ray refuzase să mai vină. Dar încă de la sosirea în paradisul tropical, lucrurile stau prost. Toţi turiştii pleacă odată cu începerea sezonului uraganelor. Hotărâţi să se simtă bine, tinerii fac tot ce pot ca să se distreze. În scurt timp însă vacanţa lor de vis se va transforma într-un adevărat iad, şi încă unul cu care Julie este obişnuită.
avatar
Ionuţţţ.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 367

Data de inscriere : 18/07/2013


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum