Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ora blestemata!

3 participanți

In jos

Ora blestemata! Empty Ora blestemata!

Mesaj Scris de Ionuţţţ. Mier Iul 24, 2013 12:02 am

Intr-o seara Razvan a mers cu iubita lui la discoteca. Acolo s-au intalnit cu inca 2 amici care erau cu iubitele lor. Dupa cateva ore de distractie muzica devenise plictisitoare si aveau dureri de cap. Acasa nu aveau cum sa ajunga caci masinile nu circulau. Mario un amic de al lor care era barman i-ai invitat la el acasa. Pe drum, Razvan s-a uitat la ceas si ceasul indica ora 02:50. L-a intrebat pe Mario daca mai au mult de mers pana la el acasa si i-a raspuns ca mai au de mers 15 minute de mers pe jos de la iesirea din cimitir. Razvan incepuse sa isi inchipuie tot felul de chestii intunecate mai ales ca in urma cu cateva ore vazuse un film de groaza la pc. Au intrat in cimitir si din curiozitate se uita la ceas, se gandeau ca poate s-au uitat ei gresit, Dar Razvan a inceput sa tipe. Andra iubita lui a incercat sa il calmeze si a reusit. Mario l-a intrebat de ce tipa pentru ca nu se intampla nimic. Cei decedati raman decedati, nu se mai trezesc. Razvan le-a spus ca este ora blestemata, dar Mario si ceilalti au inceput sa rada in hohote. Pe Andrei il durea stomacul si s-a dus in spatele unei cruci, dar nu trec mai mult de 30 de secunde si acesta alearga spre restul prietenilor cu pantalonii in vine si tipand ca era ceva in spatele lui si l-a atins pe umar. Au incercat sa il calmeze aratandu-i ca nu e nimic. La un moment dat toti au auzit o fosnitura care provenea din locul de unde venise Andrei. S-au speriat ingrozitor si au indreptat lanternele spre locul de unde se auzise fosnitura (lanternele le luasera de la niste prieteni din discoteca).Din fericire era o bufnita. Andrei a inceput sa rada caci se speriase de o simpla bufnita. Au continuat drumul prin cimitir dar din pacate bateriile lanternelor se terminasera. Nu au trecut nici de mijlocul cimitirului si dupa 5 minute au auzit un tipat cam infundat care venea din spatele lor. Cand s-au uitat sa vada ce s-a intamplat Cristi disparuse. Incep cu totii sa il strige si sa tipe de frica dar in zadar.
Dintr-odata s-a auzit un scartait de lemn dintr-un cavou si s-a facut o liniste cumplita. Incercand sa asculte sunetele naturii sa vada ce a fost acel scartait, Mario s-a asezat pe un cavou. Din cavoul pe care se asezase Mario s-a auzit un sunet ciudat si acelasi scartait de lemn. Cuprins de frica Mario s-a uitat in cavou, iar 2 maini au sarit la gatul lui. Din fericire era doar Cristi care incerca sa ii sperie. Dupa cateva minute din acel cavou a iesit o mana putrezita si l-a tras pe Cristi inapoi in cavou. Ei l-au lasat pe Cristi acolo si au rupto la fuga fara sa se opreasca, iar la iesire pe poarta cimitirului scria cu sange proaspat : Nu va mai intoarceti! Nu aveti ce cauta noaptea in cimitir!
Dimineata copii au auzit ca politia l-a gasit pe Cristi intr-un cavou. In acel cavou se spune ca era un strigoi. Au mai aflat ca Cristi avea parul alb si tremura tot, repetand mereu : Ora blestemata ce mi-ai facut?
Dupa o luna a intrat in coma, a mai trait 3 luni si a murit.
Ionuţţţ.
Ionuţţţ.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 349

Data de inscriere : 18/07/2013


Sus In jos

Ora blestemata! Empty Re: Ora blestemata!

Mesaj Scris de Alexa Mier Iul 24, 2013 11:55 am

tare
Alexa
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 570

Data de inscriere : 14/07/2013


https://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ora blestemata! Empty Re: Ora blestemata!

Mesaj Scris de Alle. Sam Iul 27, 2013 4:00 pm

Interesanta...
Alle.
Alle.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 402

Data de inscriere : 18/07/2013


http://povestidetotfelul.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ora blestemata! Empty Re: Ora blestemata!

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum