Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Voodoo. Cum sa practici voodoo.

2 participanți

In jos

Voodoo. Cum sa practici voodoo. Empty Voodoo. Cum sa practici voodoo.

Mesaj Scris de Raluca Dum Sept 15, 2013 6:28 am

~Magie Voodoo~

Magia Voodo este folosită de secole. Ideea de bază este folosirea unui obiect, pentru a reprezenta o victimă; ceea ce i se întamplă obiectului, i se întampla şi victimei. Această practică datează din Egiptul Antic.

Pentru rezultate bune, foloseşte un obiect care a aparţinut victimei, pentru a construi păpuşa. O fotografie, o piesa mică de îmbrăcăminte, mici posesii personale, păr, unghii tăiate sau fluide sexuale; poate fi folosită chiar şi murdaria luată de la o urmă de încălţăminte. Sunt posibilitaţii infinite, atâta timp cât obiectul are o conexiune apropiată într-un fel sau altul cu inamicul.

În trecut, papuşile erau des făcute din ceară sau lut. Poate fi greu sa lucrezi cu ceară. Cel mai bine este sa construieşti imaginea astfel încât să fie solidă şi nu moale, dacă plănuieşti sa provoci pagube serioase. Păpuşa ar trebui construită astfel încât să poată primi abuz, fără a se rupe.

Ceea ce este important, este ca o îndeajunsă cantitate de concentrare si ură sa fie folosită în lucrare. Înfingând un cui în capul păpuşii va cauza nebunie. Băgând un cui în inimă, cu tipul de concentrare şi intensitatea potrivită, va cauza moarte - dacă este făcut cu destulă tărie şi dacă aura operatorului este îndeajuns de puternică. Îngropatul imaginii în pământ îi va cauza distrugere persoanei, la fel cum imaginea putrezeşte în pământ.

Foloseşte orice ai la îndemână pentru a construi imaginea. S-ar putea ca îmbrăcămintea să trebuiască sa fie tăiată la măsură. Ce rămâne poate fi păstrat pentru ritualul lucrării.

Poate fi cusută o papuşa şi apoi umplută cu ceea ce ai obţinut de la victimă. Ceară, clei sau lucruri asemănătoare pot fi modelate si îmbinate cu obiecte din posesiile personale ale victimei. În timp ce construieşti această imagine, cântă/vibrează tare sau în mintea ta, numele inamicului reprezentat de păpuşă, încontinuu, până când imaginea est egata. Aceasta ar trebui să fie o mantră a urii.

În timpul cântatului, concentrează-te intens pe greşelile comise de această persoană şi pe ura ta faţă de ea.

Când termini, scrie sau gravează numele persoanei pe imagine. Dacă doreşti distrugerea completă a inamicului, ritualul ar trebui făcut în timpul unei Luni descrescătoare. O perioadă excelentă pentru o asemenea lucrare, este când Luna se află în Taur, Scorpion, Capricorn sau Peşti. Poţi face un ritual complet, la apogeul căruia, introduci papuşa, citeşti cu voce tare sau în mintea ta greşelile comise de inamic împotriva ta şi blestemul care doreşti să cadă peste el/ea. Când termini de citit, arde foaia pe care ai scris blestemul, în flacăra unei lumânări negre. Eu am un bol de argint unde las să ardă astfel de hârtii, după ce le dau foc.

Cât timp hartia arde şi pentru câteva minute după aceea, concentrează-ţi toată mânia şi ura împotriva duşmanului, cântându-i/vibrându-i numele în mod repetat. Acum este momentul în care înfigi cuie în imagine, o dai prin foc, o roteşti şi o mutilezi (fă exact aceea ce simţi). Continuă cu ofensele; goleşte-te de toată furia, până când eşti complet epuizat şi liber. La acest moment, imaginea poate fi arsa (cel mai bine faci asta afară, intr-o zonă retrasă), iar cenuşa o poţi fi îngropa. Încheie ritualul.

Noi am descoperit că este foarte efectiv să ţintuieşti păpuşa într-un pom, prin cap şi inimă. Altă tehnică ar fi să o îngropi. Trebuie să direcţionezi ura şi mânia. În propriile lucrări, am observat că persoana nu are nevoie să devină extrem de emoţională. Doar o dorinţă puternic determinată, direcţionănd mânia întru-un eveniment specific, de exemplu un anumit tip de accident, încontinuu. Aceasta trebuie facută foarte clar în mintea ta şi este cel mai bine de făcut când victima doarme. Victima ar trebui sa fie uşor de accidentat cu tipul de accident sau moarte plănuit. De exemplu – cineva care nu calătoreşte cu avionul nu ar avea cum sa moară într-un accident aviatic. Trebuie sa cunoşti obiceiurile victimei şi sa ai o imagine clară despre el/ea în minte şi nenorocirea ce doreşti sa se abată asupra lui/ei.


Este întotdeauna important ca după ritual să laşi în urmă lucrara şi să îi dai timp să-şi facă munca. Nu uita să îţi cureţi aura şi chakrele în mod temeinic, după orice lucrare de magia neagră.
Raluca
Raluca
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 318

Data de inscriere : 24/07/2013


Sus In jos

Voodoo. Cum sa practici voodoo. Empty Re: Voodoo. Cum sa practici voodoo.

Mesaj Scris de ~Serenity~ Dum Sept 15, 2013 6:46 am

Mersi Raluca. Acum sunt pregatita sa fac o papusa carevsa semene cu fostul meu prieten. Tony,pazeste-ti spatele!>Smile
~Serenity~
~Serenity~

Mesaje : 48

Data de inscriere : 14/09/2013


Sus In jos

Voodoo. Cum sa practici voodoo. Empty Re: Voodoo. Cum sa practici voodoo.

Mesaj Scris de Raluca Dum Sept 15, 2013 7:18 am

Smile) ok doar sa ai grija :]
Raluca
Raluca
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 318

Data de inscriere : 24/07/2013


Sus In jos

Voodoo. Cum sa practici voodoo. Empty Re: Voodoo. Cum sa practici voodoo.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum