Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campia Mortii

In jos

Campia Mortii Empty Campia Mortii

Mesaj Scris de ~Serenity~ Joi Sept 19, 2013 12:36 am

Privesc cu zambetul pe buze imprejur,la campia acoperita cu flori salbatice,ce imprastie in aer mirosuri delucate. Cerul ireal de albastru straluceste,si totul e de vis,mirific. Ma bucur ca insfarsit pot zambi.
Mai fac cativa pasi,in timp ce macii sau lavanda imi gadila palmele si picioarele,lasandu-si parfumul si pe richia alba,scurta,din in,pe care o port.
Dupa cateva secunde,simt ca atingerile pisca,si frunzele devin spini,iar din flori curge un lichid rosu,vascos-sange. Spinii imi partund in carne,si cresc mai mari pe dinauntru,impanzindu-mi trupul cu dorere si eliminand otrava ce matine nemiscata. Simt ace,lungi,cam ca firisoarele de ata de subtiri,care se raspandesc in mine. Le vad cum cresc si pe sub pielea mea stravezie. Tip de durere,dar orice miscare sporeste durerea de o suta de ori. Sfarsesc prin a ma chinui sa respir,privind cerul care devine negru,in timo ce eu sunt inconjurata de o ceata cu miros de moarte. Aud un sunet de aripi,la 50 de metri departare,iar cand intorc capul spre acea zona,alt val de durere imi inunda corpul. Din ceata iese un om. Om la prima vedere... e un barbat seducator,cu parul lung,negru,si ochii sangerii. Are pielea alba si palida,iar pe fata poarta un zambet care exprima fericire. Si fericirea e prea dureroasa pentru mine,acum. Are o pereche de aripi mari,negre,in care se reflecta lumina. Si nu poarta decat o pereche de blugi lungi si spalaciti.
Se apropie mangiind florile care isi intorc petalele dupa mana lui. Apoi,vine,punandu-si bratele in jurul taliei mele,iar durerea dispare in timp ce spinii se retrag. Atunci ma prabusesc in bratele lui,si el ma tine la pieptul lui gol,dar care emana caldura. Ma pune pe picioare,apoi imi sopteste,buzele sale atingand in treaca urechea mea:
-Am venit iubirea mea..
Nu stiu cine e ,dar imi dau seama ca e un inger decazut. Unul rau,dar care ma atrage neconditionat. De ce trebuie mereu ca fetele bune sa se indragosteasca de baietii rai?
El imi ridica barbia,sarutandu-ma patimas. Cu mainile mele tremurande ,ma lipesc de el,cautand salvarea. Ii simt palma fierbinte pe coapsa mea,apoi,simt o durere ascutita in spate. El ma priveste cu durere si regret in ochi,apoi sopteste:
-Imi pare rau,zeita mea...
Eu inchid ochii,in timp ce o tuse dureroasa imi cuprinde pieptul. Plamanii sunt inundati de sange,si pumnalul imi sfasie si mai tare spatele atunci cand cad,lovindu-ma de pamant. Ma zvarcolesc de durere,dar in scurt timp,ea devine mai agonizanta in timp ce florile mortii se hranesc din mine.
Iar eu ma cufund intr-un intuneric nesfarsit,imbratisandu-mi soarta cruda .
~Serenity~
~Serenity~

Mesaje : 48

Data de inscriere : 14/09/2013


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum