Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~O poveste~

2 participanți

In jos

~O poveste~ Empty ~O poveste~

Mesaj Scris de ~Serenity~ Mier Oct 16, 2013 12:30 am

Daca v-as spune ca am avut multe ganduri de sinucidere,m-ati crede?
Da,au inceput din clasa a VII-a cand am inceput sa fiu atrasa de baieti. Si niciunul nu imi impartasea sentimentele.Nu,eram jignita,batjocorita si evitata.Era foarte dureros...
Apoi am trecut in clasa a VIII-a. Totul a parut ok. Pe perioada verii am fost plecata din tara. Imi iesiesem din rutina. Toti uitasera ca eram fata ciudata.Anul a trecut si m-am inscris la liceul Roaita(Mircea cel Batran) din Ramnicu Valcea.Statean la internat,si fetele de acolo erau fitoase si ingrozitoare/ Imi placea sa invat,dar parca toti cei care ma inconjurau imi doreau rau.M-am indragostit de un baiat,si relatia a durat un semestru.Eram pe peronul garii,cand m-a sunat.Mi-a spus ca a gasit o alta fata,ca nu sunt indeajuns de buna pentru el.Am inceput sa plang si sa il implor sa nu o faca.A inchis si nu mi-a mai raspuns la mesaje.Apoi m-a sunat colega de camera.Mi-a spus ca toate celelalte fete mi-au aruncat hainele pe geam,razand.Si aia a fost picatura care a umplut paharul.
Trenul se apropia,si atunci am sarit.Moartea a fost instantanee,si eu am disparut.


''O adolescentă de 15 ani s-a aruncat în faţa trenului în Halta Nord din Râmnicu Vâlcea, informează evz.ro. Tânăra a aşteptat ca trenul Săgeta albastră, care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea - Craiova, să oprească în staţie, iar când garnitura s-a pus din nou în mişcare fata s-a aruncat în faţa locomotivei. "Era supărată, agitată, plângea şi vorbea nervos la telefon. Se învârtea ca un leu în cuşcă pe peron până când au urcat şi au coborât călătorii apoi s-a aruncat", le-a spus poliţiştilor unui dintre martorii oculari. Victima a murit pe loc, din cauza multiplelor traumatisme craniene şi toracice suferite, au declarat legiştii.

Victima, Raluca Vladu, din Popeşti-Urşi, judeţul Vâlcea, era elevă în clasa a IX-a D la Colegiul "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea. Potrivit profesorilor Raluca era un elev bun locuia la internat  şi nimeni nu a observat în ultima vreme schimbări de comportament. "A coborât la micul dejun foarte de devreme, pe la 6:30, apoi a plecat din internat fără bilet de voie. Avea ore după amiază de la 13:00”. a declarat Petre Ciubotea, dirigintele clasei a IX-a D.

Anchetatorii urmează să identifice şi să găsească persoana care a vorbit cu Raluca înainte să se sinucidă şi să stabilească motivele care au îndemnat-o spre un astfel de gest.''
~Serenity~
~Serenity~

Mesaje : 48

Data de inscriere : 14/09/2013


Sus In jos

~O poveste~ Empty Re: ~O poveste~

Mesaj Scris de Raluca Mier Noi 20, 2013 1:18 pm

Ma sperie ca pe tipa aia o chema Raluca. Ma rog...toti avem niste ganduri sumbre care ne urmaresc toata viata.
Raluca
Raluca
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 318

Data de inscriere : 24/07/2013


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum