Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

The Painted World (cu membrii forumului)

5 participanți

In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alex Vin Aug 22, 2014 1:21 am

Ora 18:00, ma aflu inca la locul de munca al surorii mele mai mari. Stau pe banca din cabinetul ei privind cum studiaza un tablou. Era o pictura simpla: cativa copaci, o poteca printre ei, 2 case mici se vad in departare. Cerul e senin iar razele solare lumineaza poteca in acel tabloul. De ce il priveste asa? Sora mea, Maria, lucreaza la o companie care vinde diferite obiecte la oamenii bogati. Vinde diferite tablouri, lampi, bijuterii antice, lucreaza la licitatii. O femeie aduse tabloul aratandu-l Mariei si propunand sa-l vanda. Sora mea se aseaza innapoi pe scaun. vorbeste cu acea femeie, ii da sa semneze ceva. Dupa acea bruneta se ridica de pe scaun grabita si pleaca. Din pacate mai are de lucrat inca o ora, iar eu trebuie sa o ajut. Parintii m-au inscris la lucrul ei, iar eu trebuie sa fac ceea ce face Maria. Acum venise randul meu. In cabinet intra alta femeie, blonda, si ea e cu un tablou. Mi-l arata, apoi imi cere sa il vand urgent. Pe tablou era desenat un castel, din piatra gri, cu multe ferestre, turnuri innalte. Castelul din pictura trebuia sa fie foarte mare daca ar fi fost real. Avea o lungime uimitor de mare. In jurul lui era un sant cu apa. Se pare ca tabloul fusese pictat prin anii 1850. Culorile de ulei erau aplicate direct pe panza, si se pare ca erau 2 straturi de culoare. Ii dau sa semneze acordul de vindere si dupa pleaca si ea.
-Cand plecam acasa? Intreb eu plictisit.
-E 18:20, ti-am spus ca terminam la 7! Imi raspunde Maria. Uite ce pictura frumoasa, imi place castelul.
-E un simplu castel, o simpla pictura, nu stiu de ce ar trebui sa coste prea mult.
-Glumesti? Ar costa undeva 800-1200 de dolari!
Cine ar da atatia bani pe asa un tablou? Nu inteleg ce ii place surorii mele la el. Iese din cabinet si raman singur. Ma arpopii de tablou privindu-l inca odata. Ma uit la pictura, studiind-o inca odata. Da, imaginea e fruumoasa, insa nu e cine stie ce. Dintr-odata, ceva incepe a luci la una din ferestrele din pictura. De parca ar fi fost foc. Acea stralucire dispare, si apare la o alta fereastra din pictura. Cred ca vad ceva prin fereastra castelului,o flacara care se misca! Iau repede lupa de pe masa si ma apropii de pictura. Vad o flacara miscandu-se langa o fereastra transpirata pe care scria ceva...Ajutor era! Ma uit cu lupa si la celelalte ferestre din pictura si observ cateva scrieri si acolo. Amito, Amplus, Brevis...Sempre Mea? Ce e asta oare? In timp ce citeam acele cuvinte, incepuse sa se faca vant, de unde? Fereastra era inchisa. Apoi in jurul meu se formeaza o tornada, incepe sa devina foarte puternica, simt ca ma atrage spre pictura, apoi nu-mi simt picioarele, nu-mi mai vad mainile, ma evaporam! Vad doar negru si nimic altceva. Imi dau seama ca defapt eram cu ochii inchisi, iar cand ii deschid, ma aflu...in fata castelului! Sunt pe podul mobil care facea legatura dintr-e castel si uscat. Podul incepe sa se ridice, incerc sa fug si sa sar peste santul cu apa, insa podul se ridicase prea sus si cad in interiorul castelului. Podul se inchise, iar eu sunt singur, in curtea lui. Era castelul din imagine, am ajuns cumva in pictura? Fac cativa pasi, ma uit imprejur, nu vad pe nimeni. Cateva ciori se aseaza pe jos si incep a tipa. Apoi incep sa ma inconjoare, e ciudat, pasesc peste ele, insa vin iar in fata mea. Toate zboara spre mine. Incerc sa fug de ele, insa se tin dupa mine, una era sa ma ciupeasca de ureche, iar alta de deget. Fug spre intrarea in castel. Deschid usa si intru repede innauntru, apoi ma incui, iar ciorile raman afara.Ma uit imprejur. Sunt intr-o sala mare, spatioasa, o masa mare se afla in mijlocul salii. Langa pereti se aflau armurile soldatiloe. Cateva dulapuri cu carti se aflau mai langa masa, si langa mine. Intr-un colt al camerei se afla o scara. Vad cum cineva insa coboara pe ea.
-Hei, imi pare rau ca te deranjez, insa nu stiu cum am ajuns aici si caut iesirea...
-Nu mai poti iesi de aici. Ai fost prins in pictura.
-Cred ca doar visez...cum sa intru intr-o pictura?
-Cruntul adevar, nu exista scapare, acum esti prins aici, exact ca si noi. Acea silueta se apriopie de mine. Era o fata cu par saten, inalta, imbracata intr-o rochie neagra, cu buline rosii. Rochia era lungapana la genunchi. Ochii acelei fete rau acaprui, iar pielea putin bronzata.
-Salut, eu ma numesc Lorena, sau pe scurt Lore. Care e numele tau?

Scuze ca prima parte nu a fost cine stie ce, o sa incerc sa fac povestea mai interesqnta in urmatoarele parti.
Alex
Alex
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 333

Data de inscriere : 28/07/2013


Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Lenalee-chan Vin Aug 22, 2014 1:41 am

Nu-i bai, faina introducere imi place ca esti atent la descriere si ideea originala.
Acum ce nu-mi place: Nu trebuie sa mai pui in titlu (Cu membrii forumului) Smile) da naspa chestia asta sa stii, mno si alineatul, mama ma-sii de alineat. EU AM BOALA PE EL OK? =))) Adica degeaba ai poveste daca nu o intretii din punct de vedere estetic. Modul in care ai asezat textul oboseste ochii citittorului. Well...dupa ce termini o idee...alineat te rog frumos :#
Ok Astept next
Lenalee-chan
Lenalee-chan

Mesaje : 26

Data de inscriere : 04/07/2014


Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alexa Sam Aug 23, 2014 11:42 am

Ideea e usor fumata dar ai reusit sa o faci sa para din nou verde.
Ma rog astept next sa vad ce personaj sunt eu
Alexa
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 570

Data de inscriere : 14/07/2013


https://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alex Lun Aug 25, 2014 10:51 am

Ma uit la acea fata inalta care ma privea ingandurata. Oare de cat timp era prinsa si ea aici?
-Ma numesc Alex. Am 22 de ani.
-Incantata de cunostinta. Eu am 23. Vino cu mine sa tii prezint si pe ceilalti.
Dupa cum spuse Lore, mai era cineva aici! Oare cine? Sau cati oameni sunt prinsi in acest tablou? Urcand pe scari ma tot gandeam cum am putut ajunge in aceasta pictura citind doar cateva cuvinte in latina. Putea fi o vraja? Sau putea fi un blestem? Intram intr-o camera spatioasa, cu multe ferestre. O masa din lemn, 3 scaune stau in centrul incaperii. Rafturile cu carti si cateva flori erau langa pereti, iar pe cateva coloane mici din piatra erau asezate cateva statui ale unor creaturi ciudate, ca garguliile. Fac un pas spre masa si aud un zgomot ciudat care imi aducea aminte de aprinderea unei scantei. In gurile uneia din acele creaturi de piatra aparu o flacara destul de mare, care incepu sa zboare prin camera spre mine. Ma aplec repede jos, incerc sa ajung la fereastra, insa o alta flacara trece prin fata mea. Era cat pe ce sa ma arda! In spatele meu vine Lorena care ma trage de mana strigand:
-Trebuie sa ajungem la raftul cu carti din stanga!
Ajungem la acel raft, fata scoate o carte. Dulapul incepe sa se roteasca, era un pasaj secret! Trecem repede pe partea cealalta ca sa nu ne arda vreo flacara.Ma aflu intr-o camera la fel de mare, cu 4 canapele, cateva dulapuri, flori, o masa intr-un colt al camerei si cu o oglinda mare. In acea camera erau inca 4 persoane: 3 fete si un baiat. Lore imi spuse la ureche ca toti ei la fel ca si mine au fost prinsi in pictura.
-Ciorile sunt afara? Ma intreaba baiatul cu par negru care avea ochi caprui.
Nu ma intreaba cine sunt? Il intereseaza ciorile???
-Umm...da. Dar de ce intrebi?
-Pentru ca acele ciori sunt defapt vrajitoarele gardiene ale castelului care pazesc iesirea dincolo de castel, imi raspunse o fata blonda cu ochi verzi.
Lore mii prezentase pe toti, acei tineri au ajuns in pictura la fel ca si mine. Numele lor erau: Victor, Alexa, Alexandra si Alle. Wow, 3 Alexandre. Lore ma prezentase si pe mine prietenilor ei. Macar nu eram singurul prins in acea pictura. De asemenea, una din spusele Lorenei ma socase: ea spuse ca era o vrajitare, care ajunse in castelul din pictura fiind blestemata de o vrajitoare rea. Nu o credeam desigur, insa dupa ce imi aratase magiea ei, trannsformand una din flori intr*un liliac, o crezusem. Fata imi spuse ca Alexa era si ea o vrajitoare, doar ca era una incepatoare. In acel moment, dulapul iar se roti, si in camera intra o bruneta cu ochi verzi, imracata in pantaloni gri si o camasa alba. Privindu-ma ciudat, spuse:
-Buna! Cine e asta?
-Alina, fa cunostinta cu Alex, noul detinut al acestui castel.
-Imi pare bine sa te cunosc, spuse fata. Eu ii raspunsem la fel.
--Daca sunteti de mult timp aici, cum supravietuiti fara mancare si apa?
-Pai avem noroc de Lore si Alexa pentru ca sunt vrajitoare. Cu magia lor pot crea provizii, si mai e si bine ca in camerele din castell putem gasi haine. Din pacate magia lor nu ne poate scoate de aici... Fetele au avut o viziune in care au bazut ca putem afla cum sa scapamm de aici dintr-o carte ascunsa in castel. Am cautat acea carte peste tot insa nu o putem gasi.
Ultimele cuvinte spuse de Victor ma descurajara. Cum adica nu pot gasi cartea? Eu nu aveam de gand sa stau si sa mor in aceasta pictura. Viata mea trebuie sa continuie, in realitate, nu intr-un desen.
De afara see aude cum bate puternic vantul si se aud fulgere puternice, oare in realitate Maria vede fulgerele? Ma uit pe fereastra, incerc sa o ating insa ma electrocuteaza. In cer se vede cum apare un semn ciudat in forma de capul unui dragon. Ce fenomen mai era si acesta? Aud insa cum Alexandra le spune celorlalti ceva:
-Vrajitoarea revine...
Alex
Alex
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 333

Data de inscriere : 28/07/2013


Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alina Lun Aug 25, 2014 12:00 pm

Super Smile
Hai cu next-ul!
Alina
Alina
Nivel 1
Nivel 1

Mesaje : 92

Data de inscriere : 15/07/2013


Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alexa Lun Aug 25, 2014 2:53 pm

SUNT VRAJITOARE?
Macar sunt draguta?
Ma rog, next sa aflu
Alexa
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 570

Data de inscriere : 14/07/2013


https://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alex Mar Aug 26, 2014 1:18 am

Da Assa, esti o vrajitoare draguta Smile)
Alex
Alex
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 333

Data de inscriere : 28/07/2013


Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alexa Mar Aug 26, 2014 11:54 am

multumesc :*
Alexa
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 570

Data de inscriere : 14/07/2013


https://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Alle. Mier Aug 27, 2014 5:16 am

Next Smile)
Alle.
Alle.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 402

Data de inscriere : 18/07/2013


http://povestidetotfelul.forumgratuit.ro

Sus In jos

The Painted World (cu membrii forumului) Empty Re: The Painted World (cu membrii forumului)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum