Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Jurnalele Vampirilor

In jos

Jurnalele Vampirilor

Mesaj Scris de Alexa la data de Sam Iul 05, 2014 7:42 am

Jurnalele Vampirilor
Seria I : Jurnalele lui Ştefan

1.Începuturile.

Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini- 283

Descriere-


[/size][/i][/b]
În timpul Războiului Civil, într-un cadru dominat de mari moşii, averi fabuloase şi secrete mortale, trei adoleşcenţi din Mystic Falls, Virginia, formează un triunghi amoros ce va străbate secolele. Cei doi fraţi Ştefan şi Damon Salvatore sunt de nedespărţit până ce o întâlnesc pe Katherine, o tânără uluitoare şi misterioasă. Deveniţi rivali, ei îşi dispută inima lui Katherine doar ca să descopere că somputoasele ei toalete de mătase şi nestemate sclipitoare ascund un secret cumplit: Katherine era vampir. Şi este hotărâtă să îi transforme şi pe ei tot în vampiri, ca să poate vieţui împreună - pentru totdeauna.2.Sete de sânge
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-279

DescriereCând prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Ştefan Salvatore îşi vede lumea - şi sufletul - distruse. Acum, el şi fratele său, Damon, sunt nevoiţi să fugă din oraşul natal, unde riscă să fie descoperiţi...şi nimiciţi.
Cei doi fraţi se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă oraşul este mai periculos decât şi-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri...şi vânători de vampiri. Oare viaţa veşnică a lui Ştefan va fi blestemată pentru totdeauna?3.Nesaţul
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-281

Descriere-


După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Ştefan caută un nou început în Manhatten. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dospară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Ştefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui. Căci Damon are planuri mari pentru fratii-vampiri Salvatore...fie că-i sunt pe plac lui Ştefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit pe răzbunare.4. Spintecătorul.Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-278

Descriere-


Suntem în anul 1888, şi aerul Londrei e încărcat de mirosul sângelui. Stefan Salvatore crede că va putea să scape de trecutul violent, stabilindu-se într-o paşnică regiune rurală din Anglia, dar când un criminal atroce care-şi spune Jack Spintecătorul iese la iveală, Stefan începe să se teamă că întunericul îl va urmări veşnic.
Pornind pe urma ucigaşului, Ştefan se aşteaptă la tot ce poate fi mai rău: şi anume că autorul crimelor este un vampir. Cu cât află mai multe, cu atât  devine mai sigur de faptul că asasinul este cineva apropiat lui...şi că nu va putea niciodată să fugă îndeajuns de departe de trecutul care-l bântuie.5.Azilul
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-268

Descriere-


Goniţi din Mystic Falls, orăşelul lor natal, atât Ştefan Salvatore, cât şi fratele lui, Damon, ajung în Europa, căutând să-şi reia existenţa de la început. Numai că Samuel, un vampir bogat şi viclean, are alte planuri în privinţa lor. Mai întâi, îi distruge lui Ştefan traiul paşnic. iar apoi îi pune în cârcă lui Damon cele mai îngrozitoare crime din câte a văzut vreodată Londra.
Uniţi împotriva duşmanului comun, Ştefan şi Damon rămân surprinşi când îşi dau seama că ura lui Samuel are legatură cu femeia care le-a schimbat vieţile pentru totdeauna. Bântuiţi de amintirea lui Katherine, cei doi fraţi constată că fragila lor alianţă este pusă la grea încercare. Vor reuşi ei oare să treacă peste rivalitatea lor, ca să-l înfrângă pe Samuel, înainte ca acesta să-şi poată duce la îndeplinire suprema răzbunare?6. Constrângerea
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-270

Descriere-


Ştefan şi Damon credeau să ştiu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fratilor Salvatore.
Străduindu-se să-şi revină de pe urma ultimului atac al acestui duşman care nu cunoaşte mila, Ştefan şi Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi aşteptat mai puţin- lady Alice şi vrăjitorii ei. Împreună, ei descuperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranţă este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri şi vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greş, nu numai Ştefan şi Damon, ci şi toţi locuitori Londrei vor cădea victime putrii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!Seria II: Jurnalele Vampirilor
1.Trezirea
(Ţin să anunţ că în această serie se schimbă unele lucruri faţă de prima serie, ceea ce este destul de derutant şi uşor enervant)

 Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-284

Descriere-


DRAGOSTEA POATE SA UCIDĂ

Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfărşitului de veac cinsprezece până într-un orăşel american din zilele noastre- povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.

Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

Ştefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Ştefan, frateşe pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât s-o aibe pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.2.Lupta.
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-254

Descriere-


DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ

În liniştitul orăşel Fell's Church lucrurile se precipită. Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Ştefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte  pe viaţă şi pe moarte fratele.
 
Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

Ştefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Ştefan, frateşe pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât s-o aibe pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.  3.FuriaAutor-
L.J.Smith

Număr de pagini-282

Descriere-DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ.

Elena a devenit vampir. Acum îi aparţine lui Damon şi lumii lui întunecate. Dar când în cele din urmă îşi aminteşte că adevarata ei iubire este Ştefan, un duşman nou şi puternic apare în Fell's Church..iar cei trei vor trebui să-şi unească forţele într-o bătălie mortală.

Elena

Transformată, fata cu păr de aur a devenit ceea ce odinioară se temuse, dar şi dorise să devina.

Ştefan

Chinuit de pierderea Elenei, e hotărât să pună capăt pentru totdeauna luptei cu fratele său- indiferent cu ce preţ.

Damon

În sfârşit, Elena este a lui. Dar oare setea sa de răzbunare împotriva lui Ştefan îi va otrăvi triunful?/center]

4.Reuniunea
Autor-  
L.J.Smith

Număr de pagini- 287

Descriere-

DRAGOSTEA POATE UCIDE

O nouă ameninţare s-a ivit în Fell's Church - un alt spirit malefic dezlânţuit. Bonnie, Meredith şi Matt, împreună cu Ştefan şi Damon, îşi unesc forţele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

Elena.

Revine din lumea morţilorpentru a recrea puternicul trio al vampirilor.

Ştefan

Chemat de către Elena, îşi ţine promisiunea făcută şi luptă împotriva celui mai înspaimântător rău cu care s-a confruntat vreodată.

Damon

Alăturându-se fratelui pe care odinioară îl socotea duşman, se bate cu această nouă oroare cu forţă, viclenie şi farmec mortal.

Seria III- Întoarcerea:

1. Căderea nopţii
Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-639

Descriere-
Elena Gilbert s-a întors din Lumea Cealaltă şi trebuie să înveţe din nou cum să  trăiască printre oameni. Este ajutată de iubirea vietii ei- vampirul Ştefan Salvatore- şi bunii săi prieteni- Bonnie, Meredith şi Matt.

Dar puterile răului se adună din nou în Fell's Church, atrase de darurile acordate Elenei În Viata de Apoi şi de sângele ei care pulsează cu o forţă unică ce o face irezistibilă pentru orice vampir.

Stefan este luat de lângă Elena , chiar atunci când are cel mai mult nevoie de el, şi ea trebuie să se întoarcă spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Însă Damon întotdeauna vânător, este acum cel vânat.


2.Suflet umbră.Autor-
L.J.Smith

Număr de pagini-635

Descriere-


Vampirul Ştefan Salvatore, marea dragoste a Elenei Gilbert, a fost capturat şi întemniţat de către spiritele demonice care au pus stăpânire pe Fell's Church şi acum distrug oraşul. Elena pleacă în căutarea lui Ştefan, alături de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreşte pe Elena numai pentru sine.

Elena şi Damon, însoţiti de Meredith şi Bonnie, pătrund în Dimensiunea Întunecată, o lume în care demonii şi vampirii umblă liberi, în vreme ce oamenii sunt sclavii creaturilor supranaturale.

Elena nu se dă în lături de la nimic pentru a-l elibera pe Ştefan. Şi totuşi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon şi Elena creşte, şi ea se află în faţa unei decizii copleşitoare:
pe care dintre cei doi fraţi îl vrea cu adevărat ?

_____________semnatura_________________
Itsuka hikari ni mukau sakasama no chou.
Kimi to kimi o kiru kagami no naka
Jugyouchnu no rouka hibiku ashioto
Taezu ame no oto ga tsuite kuru yo.
Kanjiru mama no katachi wa mabushii
Amai hana ni naru doku no mi ni mo naru
Kyoumo ame ano hito ima mo
Sora to sora de tsunagitai no
In this creaziness, uncertainty
Hitori hitori no omoi o bokura wa dokoka ni nokoseru darou ka
In this creaziness you gave me life
Hitotsu no omoi o bokura wa doko made mamoreru darou ka
In this creaziness uncertainty
Hitori hitori no omoi o bokura wa dokota ni nokoserudarou ka
In this creaziness you gave me life
Hitotsu no omoi o bokura wa doko made mamoreru darou ka
avatar
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 758

Data de inscriere : 14/07/2013


Vezi profilul utilizatorului http://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Jurnalele Vampirilor

Mesaj Scris de Lenalee-chan la data de Mar Aug 12, 2014 11:41 am

Am citit doar 5 volume, nu mai stiu exact motivul pentru care m-am oprit :-?
Sincer, mie mi-a placut ca personaj Meredith, o ador. Evident ca si Elena, iar in capul meu ea trebuie neaparat sa fie cu Damon:))
Oricum scriitoarea, am mai citit ceva de ea, da foarte multa atentie personajelor. Le construieste perfect si in detaliu. Asta autor omniscient

_____________semnatura_________________
I don’t drink hot liquids of any kind. That’s the Devil’s temperature.
avatar
Lenalee-chan

Mesaje : 39

Data de inscriere : 04/07/2014


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Jurnalele Vampirilor

Mesaj Scris de Alexa la data de Mier Aug 13, 2014 5:37 am

Poate dar eu stiu de ce m-am oprit din citit dupa 12 carti desi mai aveam doar doua.
Jurnalele lui Stefan nu seamana cu Jurnalele Vampirilor de la Trezirea pana la sfarsit.
In jurnalele lui Stefan, Damon, Stefan si Katherin au alta fizionomie, nu arata cum ne sunt prezentate in celelalte carti, m-am oprit devoarece eram cam indispusa din pricina acestui motiv, dar nu neg ca L.J.Smith e o scriitoare minunata, cu o atentie excelenta pe personaje chiar daca le-a schimbat infatisarea la un anumit punct

_____________semnatura_________________
Itsuka hikari ni mukau sakasama no chou.
Kimi to kimi o kiru kagami no naka
Jugyouchnu no rouka hibiku ashioto
Taezu ame no oto ga tsuite kuru yo.
Kanjiru mama no katachi wa mabushii
Amai hana ni naru doku no mi ni mo naru
Kyoumo ame ano hito ima mo
Sora to sora de tsunagitai no
In this creaziness, uncertainty
Hitori hitori no omoi o bokura wa dokoka ni nokoseru darou ka
In this creaziness you gave me life
Hitotsu no omoi o bokura wa doko made mamoreru darou ka
In this creaziness uncertainty
Hitori hitori no omoi o bokura wa dokota ni nokoserudarou ka
In this creaziness you gave me life
Hitotsu no omoi o bokura wa doko made mamoreru darou ka
avatar
Alexa
Nivel 3
Nivel 3

Mesaje : 758

Data de inscriere : 14/07/2013


Vezi profilul utilizatorului http://povesti-intunecate.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Jurnalele Vampirilor

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum