Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O noapte de teroare

2 participanți

In jos

O noapte de teroare Empty O noapte de teroare

Mesaj Scris de Choelenterta Sam Sept 27, 2014 3:25 am

Era o noapte de vara. Ploua puternic, vantul batea foarte tare, unii copaci se clatinau. Eu si 4 prieteni de-ai mei ne aflam intr-o padure de la marginea orasului nostru. Cu totii aveam 19 ani si fusesem in padure cu cortul pe o noapte. In timp ce incercam sa iesim din padure, o ploaie ne prinsa si eram uzi leoarca. Privind in departare, vad o lumina galbena, si le fac semn prietenilor mei sa mergem in directia ei. Dupa cativa metri, am vazut ca lumina venea de la o casa cu 2 etaje. O casa in mijlocul padurii. Vazand ca arde lumina, am crezut ca e cineva acasa, si ca ar vrea sa ne gazduiasca pana dimineata. Daca in casa era lumina electrica, atunci eram aproape de oras, insa am decis totusi sa incercam sa ramanem in casa cea mare. Am batut la usa ei, insa observasem ca era defapt deschisa. O imping incet cu piciorul, privind innauntru. In salon ardea lumina, iar cateva lumnari stateau pe micile dulapuri de langa perete. Pe jos era un covor rosu, iar fotoliile erau maro, de parca ar fi fost din piele. Peretii erau bej, iar in fata mea mai era o usa. In centrul camerei era o masa rotunda si cateva scaune langa ea. Intram in casa.
-E cineva aici? Intreb eu strigand. Niciun raspuns.
-Alo, e cineva in casa? Striga Dan, prietenul meu.
Nici-un raspuns. Pasim putin spre centrul camerei. Ma uit in jur. Nimic deosebit. Deodata cerul se lumineaza, si se aude un tunet puternic. Intorcandu-ma spre usa, vad un om cu o geaca si cu o gluga pe cap. Ridica capul, privindu-ne putin speriat. Era un om de 55-60 de ani. Dan ii povestise repede ca vrem sa ramanem peste noapte daca e posibil, pentru ca e mult de mers pana acasa. Omul, se gandeste un pic. Dupa, ridica capul, zambind usor, acceptand. Ne duce in bucatarie, unde scoase din frigider o farfurie mare cu macaroane, dupa care le incalzeste si ne dea sa le mancam. I-am multumit cu totii.
In timp ce mancam am observat un semn ciudat pe peretele de la bucatarie. Era o stea intoarsa invers. Oare de ce a pictat-o?
Peste jumatate de ora stapanul casei ne arata camerele unde trebuia sa dormim. Cand toti s-au culcat, am adormit si eu momentan, fiind foarte obosit. Fulgerele si tunetele de afara se oprira, iar apoi si ploaia.Era liniste.
Ma trezesc de un zgomot puternic, pe la ora 2. Era seranda din camera mea care se inchise singura, pe din-afara. Aceleasi sunete se mai aud si in celelalte camere. Ma imbrac apoi ies pe hol, unde ii vad si pe ceilalti.
-Seranda din camera mea s-a inchis pe din-afara, spuse Mihai.
-Si cea din camera mea la fel, nu o pot deschide! Spuse Crisstian.
-Toate serandele s-au inchis, spun eu cu o banuiala. Sa mergem jos sa vedem ce ne spune sa facem proprietarul casei. Cand am cororat la parter am observat ca proprietarul nu era in casa. Noi 4 am mers la bucatarie. Unul dintre noi, Andrei, ramase in dormitor sa doarma. Doar seranda de la bucatarie era deschisa. Ma apropii de fereastra. Se aude un tunet, apoi incepe sa fulgere. Privind cerul, ceilalti s-au mai invartit pe la parter. Deodata, dupa ce fulgerase, la geam apare o fata de femeie suparata si palida. Fug spre perete, aratand celorlalti ce am vazut. La urmatorul fulger, fata disparu. Cristi se apropiase putin de fereastra, iar deodata seranda se inchise, scotand un zgomot puternic. Incearca sa o impinga, insa nu reuseste sa o deschida. Deodata langa el apare acea fata si dispare la fel de repede cum a aparut. Pe mainile prietenului meu au aparut zgaraieturi lungi de unghii. Acesta fugise sa dea drumul la robinet sa isi ude rana, insa in loc de apa, curgea o substanta rosie de culoarea sangelui. Inchide repede robinteul, apropiindu-se de noi speriat. De la etaaj se aude un tipat scurt. Trebuia sa fie prietenul nostru, Andrei. Urcam scarile si intram in camera lui, insa cu totii facem cativa apsi in urma, speriati. Andrei statea intins pe pat, plin de sange, si cu 3 cutite mari de bucatarie infipre in stomac.
Choelenterta
Choelenterta

Mesaje : 5

Data de inscriere : 12/09/2013


Sus In jos

O noapte de teroare Empty Re: O noapte de teroare

Mesaj Scris de tudor Sam Sept 27, 2014 9:18 am

Tare poveste baga nexttttttt
tudor
tudor
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 386

Data de inscriere : 18/08/2013


http://darkness-knight.forumgratuit.ro

Sus In jos

O noapte de teroare Empty Re: O noapte de teroare

Mesaj Scris de Choelenterta Sam Oct 18, 2014 1:06 am

O Noapte de Teroare
II

Cristian începe să injure iar Mihai cade in genunchi, răsuflând greu. Nu-mi vine să cred ca păţise aşa ceva, însă cum? Cine il înjunghiase? Aveam doar o singură presupunere: stăpânul casei! Dan intră în camera păşind spre pat încet. Dintr-odată uşa se închide singură în faţa noastră , iar apoi auzim cum se încuie. Noi 3 rămânem pe hol, iar Dan în cameră cu cadavrul prietenului nostru. Încercam să deschidem uşa, însă degeaba. Dan ne spune ,strigând din cameră, că nu găseşte cheia. Era speriat. Coborâm în fugă scările, să chemăm pe cineva în ajutor. Încercam să iesim afară, însă şi acea uşă era încuiată. Se aude cum curge robinetul în baie. Deschidem încet uşa şi apoi ne îndepărtăm de baie rapid. Din robinet iarăşi curgea sângele, iar el, propriu-zis se afla pe jos, pe oglindă, chiar şi pe pereţi. Urme de palme însângerate erau pe uşa de la baie. Facem câţiva paşi spre bucătărie. Mi s-a părut că aud un zgomot acolo. Mihai mergea în urma noastră, încercând să nu leşine de la ce văzuse. Deodată, aud cum se izbeşte ceva de perete. Era prietenul nostru, Mihai. Încerca să se ridice de pe jos.
-Am fost aruncat în perete ....nu am văzut pe nimeni!
-Încerci cumva să ne sperii? Îl întreabă Cristian supărat. Nu avem chef de glume!
Ne întoarcem şi intrăm în bucătărie, însa iar se aude ceva . De data asta prietenul nostru întoarse invers o canapea, şi stătea întins pe ea.
-Iarăşi am fost luat pe sus şi aruncat pe jos! Jur, nu glumesc!
-Ţi-ai ieşit din minţi? Termină cu prostiile astea! Strigă celălalt prieten al meu.
-După ce s-a întamplat, nu cred că el e vinovat. Am impresia că casa e blestemată, spun eu încet.
Dintr-odată, corpul lui Mihai se ridică, acesta dând neajutorat din mâini şi din picioare. Eu şi Cristian am rămas cu gura căscată, gata să ţipăm. Corpul ridicat în aer, fusese parcă aruncat înspre cămin. Apoi, se ridică iar în aer zburând pe scări, lovindu-se cu putere. În final, acesta începu să plutească puţin , este aruncat de o forţă nevăzută în masa de sticlă din mijlocul camerei. Ne apropiem speriaţi de prietenul nostru plin de sânge. Pe faţă era plin de vânătăi, din nas îi curgea sânge, la fel şi din piciorul drept. Scoate câteva lacrimi şi suspine de durere, încercând să se ridice. Noi îl ajutăm. Auzim ţipătul lui Dan de la etaj, şi fugim repede sus. Îl întreb ce a păţit, însă nici un răspuns. Strig iar întrebându-l dacă e bine şi bat cu pumnul în uşă, însă observ că uşa era deschisă. O împing cu mâinile şi privim toţi 3 în cameră. Nici cadavrul lui Andrei, şi nici Dan nu erau acolo. Cum au dispărut?!
-Dar, am auzit strigătul venind de aici! Unde au dispărut? Strigă Cristian nervos.
-Casa asta e blestemată, numai diavolul ştie ce au păţit! Strigă disperat Mihai, ştergându-şi sângele de pe bărbie.
-Nu e nici-o ieşire, în afară de fereastra. Dacă se deschide cumva, ar fi putut ieşi pe ea. Pe scări ar fi putut să se întâlneasca cu noi, spun eu privind camera.
-Dar cum s-a deschis fereastra? E imposibil, sunt încuiate de afară şi e etajul 1! În plus, cum ar fi putut să o deschidă, şi de ce să sară fără să ne spună?!
Era prea ciudat, totul era prea ciudat. Cei 2 dispărura, şi nici nu ştim în ce mod. Casa aceasta blestemată avea toate ferestrele si uşa de la intrare încuiate... nu puteam ieşi. Coborâm înapoi la parter şi văd o pată mare de sânge pe jos. Mă îndrept spre ea şi observ că picături roşii cad de pe tavan. Noi 3 ridicăm capul şi îl vedem pe Andrei, cu mai multe cuţite înfipte in el, care îl ţineau atârnat de pod. Sângele lui picura formând pata mare de pe jos.

Sper că v-a plăcut această parte, next la câteva păreri.
Choelenterta
Choelenterta

Mesaje : 5

Data de inscriere : 12/09/2013


Sus In jos

O noapte de teroare Empty Re: O noapte de teroare

Mesaj Scris de tudor Sam Oct 18, 2014 7:50 am

misto dar a aparut cam tarziu
tudor
tudor
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 386

Data de inscriere : 18/08/2013


http://darkness-knight.forumgratuit.ro

Sus In jos

O noapte de teroare Empty Re: O noapte de teroare

Mesaj Scris de Choelenterta Dum Oct 19, 2014 1:05 am

Stiu, nu prea aveam timp liber. Cred ca bag continuarea ceva mai tarziu..
Choelenterta
Choelenterta

Mesaje : 5

Data de inscriere : 12/09/2013


Sus In jos

O noapte de teroare Empty Re: O noapte de teroare

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum