Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Creatura- Angela....

2 participanți

In jos

Creatura- Angela.... Empty Creatura- Angela....

Mesaj Scris de Alle. Mier Ian 15, 2014 11:09 am

Creatura..a revenit din nou...o data pe an , in ziua de 1 ianuarie iese din mormantul sau si ucide o intreaga familie pentru propriul sau amuzament.
In seara asta , 1 ianuarie 2014 , Creatura a ales familie Smith.
Familia Smith formata din : Mama- 39 de ani - Nume : Jade
Tata - 40 de ani - Nume : James
Fata cea mare : 17 ani -Nume : Alexis
Baiatul - 9 ani - Nume: Harry

Creatura s-a ridicat din mormant si s-a dus pana la cea mai apropiata casa de cimitir..cea a familiei Smith.
Creatura a fost candva o frumoasa fata..de numai 18 ani care se indragostise de un baiat din alt oras...pe acele vremuri nu aveai voie sa te casatoresti decat cu cineva din acelas oras cu tine..numele sau era Angela...parul ei ii era negru ca abansul..ochii albastri ca marea , iar pielea alba ca laptele.
Pe data de 1 ianuarie fata a fost ucisa de catre parintii sai , deoarece a incercat sa fuga de acasa..a fost ingropata in cimitirul de langa casa unde locuia, in fiecare an pe 1 ianuarie alege casa cea mai aproape de cimitirul in care este ingropata si ucide fiecare membru al unei familii pe rand...

Revenind la povestea noastra:
Creatura sa ridicat din mormant si s-a indreptat spre casa familiei Smith, a privit pe geamul case..tatal era linistit se uita la televizor..mama pregatea mancarea.
Jade a vazut-o pe Angela pe geam..dar aceasta a crezut ca este doar o iluzie
Dupa aproximativ 10 minute..mancarea era gata , familia s-a asezat la masa..Angela ii privea pe toti imaginandu-si cum avea de gand sa ii omoare.
Cand Harry s-a ridicat de pe scaun si s-a intors cu spatele , a vazut creatura prin geamul usii din spate al bucatariei...dar Creatura a disparut imediat
Jade a deschis usa din spate pentru a baga putin aer rece in casa..atunci a fost unica ocazie a Angelei sa intre in casa.
Harry era foarte ingrijorat...se dusese in camera lui..acolo privea pe geam speriat...dintr-o data Angela a aparut in spatele lui , baiatul s-a intors si vazund-o s-a ghemuit langa geam...apoi creatura a disparut. Harry a fugit in camera surori lui Alexis..care se juca pe calculator.
Harry: Ale , am vazut o fantoma in spatele meu..in camera..a fost acolo pentru o clipa apoi a disparut , sunt foarte speriat.
ALexis: Nu exista fantome draga
Harry: dar..
Alexis: du-te si te culca Wink o sa iti treaca Razz
Alexis s-a dus si ea sa s schimbe , apoi s-a bagat in pat , Angela statea si ea ghemuita langa patul lui Alexis..
Intre timp Harry incerca sa ii explice mamei sale ce a vazut..dar si Jade era de parere ca era doar o iluzie..si fantomele nu exista..asa ca l-a pus sa se puna la culcare , dupa ce Jade a plecat din camera baiatului..Angela a aparut la capataiul patului..lui Harry
Jade s-a dus in baie pentru a isi face un dus..deodata usa s-a inchis..iar in fata usii a aparut Angela.
Jade s-a intors speriata de anumite sunete ...iar atunci a vazut..CREATURA si a inceput sa tipe.
DIn baie se tot auzeau tipete...dar nimeni din casa nu a bagat de seama ce se intampla.
In camera sa Alexis visa baia plina de sange , iar in cada...mama s-a stand si facandu-si baie in sange..aceasta s-a trezit...dar a realizat ca fusese doar un vis.
Jos in sufragerie..James se uita la un meci..Angela aparuse in spatele lui...Tatal era urmatoarea victima. Intr-un final James s-a dus in baie..acolo s-a spalat pe dinti...apoi a deschis dulapul din oglinda si cand l-a inchis la loc...in oglinda se reflecta in spatele sau sotia lui in varianta zombie Smile)
James s-a speriat..cand s-a intors sa vada ce e in spatele lui..nu mai era nimic , asa ca s-a dus la culcare..s-a intins in pat fara sa stie ca langa el era sotia lui zombie care avea sa il ucida.
Intre timp Alexis s-a trezit si ea si a luat ceva de baut din bucatarie.
Cand sa mearga inapoi in camera ei..prin usa ce ducea in sufragerie a vazut-o pe Angela.. si a inceput sa tipe..imediat a fugit spre camera baiatului si l-a trezit.
Alexis: Harry , aveai dreptate , am vazut si eu fantoma
Harry: Ce ne facem?
Alexis: Haide sa mergem sa le spunem mamei si tatei.
Cand au intrat in camera parintilor , pe podea mama lor isi musca de gat tatal..camera era de asemenea plina de sange...apoi cand Jade s-a ridicat , in locul ei a aparut Angela , care s-a intors spre copii.
Alexis si Harry au luat-o la fuga..cand au ajuns la bucatarie , Alexis a sunat la politie...iar Harry neobservand ca sora lui s-a oprit a continuat sa fuga, Alexis l-a cautat pe Harry..dar fara speranta.
Intre timp Harry ajunsese la usa de la intrare..dar cand a ieist totul in jurul lui era negru...Angela aparuse in spate..si inchisese usa pe care iesise Harry..
Deodata in tot acel negru..aparuse o usa alba..Harry a deschiso si , usa ducea spre niste holuri albe pline de sange..a vazut-o pe mama sa trecand..asa ca a luat-o intracolo..
Intr-un fund..mama s-a se aprise apoi disparuse si in urma s-a ramasese o mare pata de sange , in acel moment Angela a aparut si l-a ucis pe Harry.
Intre timp , Alexis statea intr-un colt al camerei plangand , Angela aparuse in fata ei...
Politia sosis cand intra in casa o gasi pe Alexis razand ca o nebuna..fata a fost dusa la un spital de nebuni.
In spital , asistenta veni sa ii aduca de mancare...Alexis se puse pe scaun gata sa manance , asistenta pleca...lumina se stinse..si era foarte frig.
Angela iesea de sub patul fetei...si a ajuns in spatele fetei...acolo a inconjurat-o pe fata si au disparut amandoua..cand asistenta a venit...tot ce a gasit a fost o mare pata de sange sub scaun.


Nu e povestea mea proprie Smile) m-am luat dupa asta: https://www.youtube.com/watch?v=0ivkpVzgyRQ , e doar putin de tot modificata Very Happy
Alle.
Alle.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 402

Data de inscriere : 18/07/2013


http://povestidetotfelul.forumgratuit.ro

Sus In jos

Creatura- Angela.... Empty Re: Creatura- Angela....

Mesaj Scris de Florina123 Lun Noi 23, 2015 8:11 am

Am vazut și eu poveste,mereu îmi da fiori pe șira spinării!Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile SmileWink Wink Wink Wink );

Florina123

Mesaje : 14

Data de inscriere : 23/11/2015


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum