Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Consecintele apelarii numarului 666

3 participanți

In jos

Consecintele apelarii numarului 666 Empty Consecintele apelarii numarului 666

Mesaj Scris de Choelenterta Lun Sept 22, 2014 9:07 am

Sunt tipul de om care nu crede in superstitii, legende sau alte chestii inventate legate de magia numerelor. Ei bine, m-am inselat, ele chiar sunt adevarate, acum sa va spun despre povestea mea.
Eram la o petrecere, o aniversare a unui prieten de-al meu. Asa cum el era superstitios, ceilalti radeau pe seama lui ca crede in ghinionul numarului 13, ca crede in spiritele ce apar in oglinda. Asa cum eu il cicaleam cu asta, imi propuse un pariu. Daca voi suna la numarul 666 si nu patesc nimic, atunci imi cumpara o sticla de bere din cele mai scumpe. In caz ca patesc ceva, eu ii cumpar una de sampanie. Am fost de acord, oricum nu credeam in faptul ca numarul 666 e blestemat. Formez numarul si apelez. Sunetele merg, insa nimeni nu raspunde. Peste cateva secunde inchid telefonul razand in fata prietenului meu. Mi-a spus ca imi va cumpara acea sticla de bere doar daca nu voi pati nimic pana in dimineata urmatoare. Am fost de acord. Am stat pana la acea petrecere pana la 1 seara, apoi m-am intors acasa. In timp ce ma spalam putin pe fata, suna telefonul. Nu ma uit la numar si raspund. La telefon insa nu vorbea nimeni, mai vorbesc inca o data la telefon insa e tacere. Cand ma pregateam sa inchid, aud o rasuflare puternica si un glas care spunea: "Sunt pe drum la tine". Apelul s-a intrerupt. Credeam ca e o farsa proasta a baietilor cu care am fost la petrecere, asa ca fara nici o grija ma culc in pat si adorm foarte repede.
Ma trezesc dimineata aproximativ pe la ora 9, iar cand am ridicat capul de pe perna era sa strig. In fata patului statea in picioare un om inalt, roscat, insa nu avea nas! Imi facu cu mana, iar apoi disparuse in lumina soarelui care intra in camera prin fereastra. Am inceput sa clipesc de mai multe ori, imi frec ochii. Am crezut ca doar mi se paruse. "Fusese imaginatia mea" imi spuneam in gand. M-am dus la bucatarie, mi-am fiert cateva oua, sunca si mi-am luat un pahar cu lapte. Clipesc de cateva ori, si sar de pe scaun indepartandu-ma de masa. In loc de oua fierte cu sunca in farfurie erau sobolani morti si rame, iar in loc de lapte, in pahar era sange. Pe partea cealalta a mesei statea roscatul pe care credeam ca mi l-am imaginat eu. Imi facu iar cu mana, intreband daca eu l-am sunat aseara. Apoi, disparuse la fel ca prima data, iar cand m-am uitat la mancare iar, am vazut ca mancarea arata normal! Oua si sunca cu lapte. Totusi imi trecu pofta de mancare.
Ies din bucatarie si fug in camera spre telefon, ma uit la ultimele apeluri si observ ca seara trecuta, atunci cand o voce imi spuse ca vine la mine, numarul care ma sunase era 666! Incerc sa il sun pe prietenul meu, insa primesc o palma peste mana, iar telefonul cade pe podea, dezmembrandu-se. Era acel barbat roscat fara nas, care ma privea furios. Am fugit la o parte, privindu-l cum calca cu furie telefonul. Strigase la mine ca nu sun nimanui. Atunci am fugit spre usa, incercand sa o deschid, dar era imposibil. Acel barbat misterios radea cu pofta privind cum ma speriam de el.
Ma culcasem la ora 9 seara, pe nemancate, pentru ca imi era frica sa nu apara "omul fara nas". Toata noaptea nu puteam dormi, ma bantuiau cosmaruri legate de el. Imi era frica, se pare ca numarul 666 chiar e un numar blestemat. Cand m-am trezit dimineata, il vad asezat pe un scaun la capatul patului. Taia cu un cutit mare sobolani si ii arunca in mine. Pe perne, pe tot patul, chiar si pe mine erau sobolani morti. Am sarit ca ars din pat, speriat de moarte. Faptul ca el radea ma enerva, asa ca am inceput a arunca cu sobolani in el, dar disparu. Priveam salteaua si patura pline de sange de rozator, si simteam ca mi se face rau. Fug spre telefonul fix, incercand sa sun pe cineva, insa acel barbat misterios taie firul telefonului cu cutitul sau. Sar patul si fug spre fereastra speriat. Nu ma lasa in pace! Tot povestea de unde luase el sobolanii si ma intreba daca vreau sa mananc ceva. Nu as si raspuns afirmativ, pentru ca cine stie ce imi dadea sa mananc?!
Trecura 3 zile, 4 zile de cand nu am mancat nimic, nici macar nu am baut apa. Ma simteam ca un soarece de experimente intr-o cusca. Nu puteam sa ies din casa, iar acel misterios demon sau ce creatura mai putea fi petrecea tot mai mult timp cu mine, aruncand cu sobolani morti in mine destul de des. Ma intrebam de ce nu ma cauta nimeni, de ce nu vine nimeni sa vada ce am, ce e cu mine? Cel mai tare imi doream sa ies din acea casa, doream ca acel roscat sa dispara, sa ma lase in pace. Atunci cand incepea un monolog care dura ore, simteam ca ma doare capul. Ma tot saturasem sa ascult toate legendele lumii despre numarul 666. Nici sa dorm nu puteam. Noaptea, obisnuia sa ma stropeasca cu sange pe fata si sa continuie sa imi tot rada in fata, plimbandu-se prin camera.
Mai trecura inca 3 zile, in total 7 de cand nu am iesit din casa. Simteam deja ca am cazut in depresie. Doar la moarte ma gandeam. Nu mai doream sa traiesc, nu doream sa sufar tot chinul din cauza acelei creaturi cu sange rece care avea o infatisare umana. Incercasem sa imi pun capat zilelor. Luasem un cutit de la bucatarie, fiind gata sa ma injunghiez, insa roscatul imi luase cutitul din mana si imi trasni o palma de cazusem jos. Apoi incercasem sa sar de pe fereastra. Deschisem geamul, ma urcasem pe el, insa cand aveam de gand sa sar el ma trase in camera, injurandu-ma. Era un chin groaznic sa stau cu el si sa nu mai pot sa mananc sau sa beau apa. Abea ma puteam misca, insa ma intrebam, de ce nu mor odata?! El vazu ca abia mai sunt viu, asa ca se apropiase de mine pe la amiaza tinand in mana o foaie si in alta un pix. Imi spuse ca daca semnez acea hartie ma va elibera de chinuri si voi muri, dar ma va lasa in pace. Era un fel de intelegere de vindere a sufletului. Asa cum eram foarte depresiv, imi doream sa parasesc lumea asta cat mai repede, asa ca, prin ulltimele forte am semnat acea hartie. In momentul urmator dupa aceasta am simtit o durere foarte nmare in stomac, sfasietoare. Am cazut pe podea, inchizand ochii.
Cand mi-am revenit, m-am ridicat de pe jos. Nu mai era camera mea! Ma aflam intr-o pestera cu peretii portocalii si rosii, unde temperatura era foarte ridicata. Roscatul statea langa mine, spunandu-mi ca de acum ma lasa in pace. Se intoarse si pleca, dar in jurul meu se aprinse un foc care incepea sa ma arda si pe mine. Inca sufar durerea provocata de acest foc, auzind multe rasete batjocoritoare care rad de mine. Acum am inteles ca miturile si legendele sunt reale. Ceea ce am patit eu sunt consecintele apelarii numarului 666.
Choelenterta
Choelenterta

Mesaje : 5

Data de inscriere : 12/09/2013


Sus In jos

Consecintele apelarii numarului 666 Empty Re: Consecintele apelarii numarului 666

Mesaj Scris de Lenalee-chan Lun Sept 22, 2014 10:18 am

Deci, daca e facuta de tine, e cea mai geniala poveste. Ai avut expresii repetitive, insa in andamblu mi-a placut prea mult.
Pfiuu, ai o imagibatie geniala Smile)
Lenalee-chan
Lenalee-chan

Mesaje : 26

Data de inscriere : 04/07/2014


Sus In jos

Consecintele apelarii numarului 666 Empty Re: Consecintele apelarii numarului 666

Mesaj Scris de Choelenterta Mier Sept 24, 2014 4:24 am

Mersiii Very Happy Defapt cel mai bun prieten al meu a inceput sa o compuna, si apoi m-am implicat si eu si am compus povestea impreuna.
Choelenterta
Choelenterta

Mesaje : 5

Data de inscriere : 12/09/2013


Sus In jos

Consecintele apelarii numarului 666 Empty Re: Consecintele apelarii numarului 666

Mesaj Scris de tudor Mier Sept 24, 2014 8:48 am

Coooool lol! lol! lol!
tudor
tudor
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 386

Data de inscriere : 18/08/2013


http://darkness-knight.forumgratuit.ro

Sus In jos

Consecintele apelarii numarului 666 Empty Re: Consecintele apelarii numarului 666

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum