Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Deliric 1

In jos

Deliric 1 Empty Deliric 1

Mesaj Scris de Ionuţţţ. Mar Aug 06, 2013 12:55 am

Deliric 1 este un cantaret roman de rap. Pe numele sau adevarat Razvan Eremia, Deliric 1 s-a nascut pe 16 august 1982 in Bucuresti.

Razvan Eremia, aka Deliric 1 -a indragostit de muzica hip-hop inca din copilarie, iar la 15 ani i-a intalnit pe DOC, Vlad Dobrescu, DJ Paul, Nwanda, Cedry2k si Carbon. Impreuna pun bazele grupului Facem Records.

La 17 ani, in 1999, Deliric 1 formeaza grupul CTC - Controlul Tehnic de Calitate. In proiect sunt cooptati DOC, Vlad Dobrescu si DJ Paul.

Dupa numeroase piese pe compilatii si mixatape-uri si colaborari cu nume ca Da Hood si RACLA, in 2002 apare primul material discografic CTC, un EP alaturi de Cedry2k. Piese precum `Secretul din atom` sau `Legea Gravitatiei` inca sunt considerate definitorii pentru underground-ul romanesc.

In 2005, CTC lanseaza albumul de debut cu ajutorul casei de discuri Roton. Ulterior, declinul vanzarilor din industria muzicala determina casele de discuri sa nu mai investeasca in muzica de nisa.

Deliric 1 si CTC, aflati inca sub contract, sunt afectati in mod direct si ajung sa fie tinuti pe tusa pentru cativa ani.

In 2008, Deliric (sub numele Jupiter – alter ego-ul sau de producator) lanseaza un nou proiect, sub titulatura `Jupiter a ucis melodia`, in care se ocupa doar de productia muzicala.

Colaboreaza atat cu artisti autohtoni cat si internationali. Intr-o perioada cand relatiile dintre Romania si Italia se aflau intr-o stare critica si deveneau din ce in ce mai tensionate, Deliric colaboreaza cu artistii italieni Matt Manent si Duplici pentru a creea consens cel putin in randul ascultatorilor de hip hop.

Anul 2010 readuce in prim plan CTC-ul odata cu lansarea primului album solo al unuia dintre membrii. DOC – `Scapat de sub control` este considerat albumul hip hop al anului iar Deliric isi aduce aportul pe 6 dintre piese. Doua dintre ele, `Genti de bani` si `Muzica` se bucura de clip si au fost incluse in playlist-urile radiourilor si televiziunilor de muzica.

Dupa succesul lui DOC, a venit randul unui alt membru CTC sa scoata album ca artist solo. Deliric 1 a scos `Inspectia Tehnica Periodica` in mai 2011. Albumul a beneficiat de o campanie de promovare inedita, sub numele `Deliric e de vina`.

La nici 24 de ore de la lansare, discul `Inspectia Tehnica Periodica` a inregistrat vanzari extraordinare pentru mediul online romanesc. `ITP` a devenit cel mai bine vandut album de pe Bestmusic.ro, urmat de DOc cu al sau `Scapat de sub control`

Ionuţţţ.
Ionuţţţ.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 349

Data de inscriere : 18/07/2013


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum