Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Povesti de groază
Salut! Dacă îţi place să scrii, să desenezi sau pur şi simplu să citeşti legende înfricoşătoare, înregistrează-te aici!

Hai, apasă, apasă, apasă...apasăăăăăă!

Glumeam, eşti bine venit să te înregistrezi.
Povesti de groază
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ferry

3 participanți

In jos

Ferry Empty Ferry

Mesaj Scris de Good night Lun Sept 16, 2013 3:17 am

o legenda . e inventata de mn:

Erau 126 de copii intr-un centru de adoptie. Oamenii de acolo nu se mai descurcau eu ei . Pe unii i-au tirmis la alte camine. Pe acolo au trecut multi oameni sa-i adopte. Oamenii se fereau de o fetita Ferry.Ea era satena cu pieala foarte palida.Ochii ei erau verzi. Parintii spuneau ca are o influenta rea .Pana la urma ,o familie , a adoptat-o pe Farry. Ea se comporta foarte ciudat. Noaptea nu se culca decat dupa ora 3 . Ziua se scula la 8 sau chiar mai devreme.  Familia nu vroia sa o dea pe Ferry inapoi la centru. Farry nu mai vorbea cu nimeni . Nu spunea niciodata cum se simte.Intr-o noapte un tipat s-a auzit din camera ei. Cand parintii au ajuns acolo au gasit pete de sange. Parintii au dat-o disparuta pe Ferry. Au cautat-o mult si au gasit-o la o cabana in padure. Era vie dar nu mai arata cum era inainte. Statea pe scaun , are bruneta , fata palida si avea un machiaj albastru foarte inchis. Buzele le avea negre . Avea panze de paianjeni pe ea si multe ganganii. Era imbracata intr-o rochie neagra.  Parintii si-au dat seama ca aceea nu mai era fata lor. Salvarea au luat-o si au zis ca e sanatoasa. Toata lumea se intreba ce s-a intamplat cu  Ferry de la camin . Cum a ajuns cea ce e acm. Nimeni nu stie...
Cativa ani mai tarziu Ferry a disparut din nou. Nu au gasit-o nicaieri. Oamenii spun ca s-a sinucis. Altii spun ca e o criminala. Nimeni nu stie raspunsul.
Un grup de 4 tineri Mihai , Dan , Grigore si Marian s-au dus cu cortul . Au petrecut bine ziua dar noaptea... Marian a spus ca a vazut ceva in padure.
Pun nextul cand vin de afara . Sa imi spuneti daca va place.
Good night
Good night

Mesaje : 5

Data de inscriere : 14/09/2013


Sus In jos

Ferry Empty Re: Ferry

Mesaj Scris de Alle. Lun Sept 16, 2013 11:01 am

Foarte tare...Very Happy next
Alle.
Alle.
Nivel 2
Nivel 2

Mesaje : 402

Data de inscriere : 18/07/2013


http://povestidetotfelul.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ferry Empty Ferry 2

Mesaj Scris de Good night Mar Sept 17, 2013 5:07 am

Noaptea Marian a vazut o umbra  . S-a dus sa vada ce era. Cand a iesit a tipat.  A vazut-o pe Ferry . Ea pe loc l-a omorat. Ceilalti 3 dormeau dusi. Dimineata l-au gasit pe Marian mort. Ei s-au speriat si au vrut sa sune la politie. Nu aveau semnal. Au impachetat si s-au grabit catre  masina. Au ajuns si au pornit. Pe mislocul drumului a aparut Ferry. Doi din baietii au tipat si pe loc i-a ucis. Celalalt fugea dar Ferry era chiar langa el. El a inceput sa inteleaga tot. ( cel care a supravietuit era Mihai) Isi aminti ca Ferry de mica nu a putut vorbi si a fost data disparuta . Acum ea omoara toti cei care vorbesc . El a mers chiar daca Ferry l-a speriat de multe ori. A mers si chiar cand a ajuns a auzit o voce care spunea:
-Odata ce vei iesi pe usa , eu voi fi libera . O sa omor tot de imi sta in cale ca sa ajung sa vad ,,supravietuitorul" si sa imi iau revansa. Toti oamenii o sa fie in pericol . Mai bine tipa acum. Nu va dura mult. Daca treci tu o sa ma  iei cu tine !!!!!!!!
Mihai s-a dus in padure si nu s-a mai auzit de el. Multi oameni spuneau ca e mort.  A fost gasit l-a fel ca Ferry . Si-au dat seama ca legenda continua . Urmatorul trebuie sa omoare pana gaseste victima potrivita. Oamenii l-au omorat pe loc.  S-a auzit un tipat. Ei si-au dat seama ca era ultimul. Totul se terminase. S-au cel putin asa spun oamenii...
Imi pare rau ca am facut-o din 2 parti. O continuam dar trebuia sa plec si nu vroiam sa o las imi pare rau.
Good night
Good night

Mesaje : 5

Data de inscriere : 14/09/2013


Sus In jos

Ferry Empty Re: Ferry

Mesaj Scris de Florina123 Lun Noi 30, 2015 4:09 am

Next,man!

Florina123

Mesaje : 14

Data de inscriere : 23/11/2015


Sus In jos

Ferry Empty Re: Ferry

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum