Am plecat
+3
Alexa
Alex
tudor
7 participanți
Pagina 1 din 1
Am plecat
mda acum ce sa mai zic sa dus dracu forumu nu mai intra nimeni abea cand a reusit sa apare pe google oricum o sa plec si eu mam alaturat unui forum de anime hai pa 

Re: Am plecat
A aparut pe google? o.o
Mda...toti pleaca...
Mda...toti pleaca...
Alex- Nivel 2
Data de inscriere : 28/07/2013
ADIO
Bai , Tudore cum ai ajuns tu mod. de chat , sau ce-oi fii .. eu acu' mi-am facut cont , adica cand esti pe forumu' pe care sunt si eu si sunt Moderator , stii tu ( Nu dau nume , sa nu ziceti ca e reclama ) si injuri cand apuci , si aici esti Mod. de chat , sau ce-oi fii ..
V-a dat banii ?
Nu inteleg cum l-ati facut voi pe Tudor mod. de chat cand la mine injura excesiv ..
Vreau sa stiu si eu , cum , ca daca e pe d-astea , faceti-ma si pe mine Presedinte
Just kidding . astept un MP de la vreun membru staff , sa vad cum s-a intamplat asta .
:*
V-a dat banii ?
Nu inteleg cum l-ati facut voi pe Tudor mod. de chat cand la mine injura excesiv ..
Vreau sa stiu si eu , cum , ca daca e pe d-astea , faceti-ma si pe mine Presedinte
Just kidding . astept un MP de la vreun membru staff , sa vad cum s-a intamplat asta .
:*
69.Psychopathykk- Mesaje : 1
Data de inscriere : 11/01/2015
Când a devenit mod. era normal. Plus că se pricepe bine la treaba asta. Ai probleme?
Alex- Nivel 2
Data de inscriere : 28/07/2013
Mai merge.. Dar nu intra aproape nimeni.
DiaboliK- Mesaje : 5
Data de inscriere : 02/11/2015
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|